Stalmatten aanschaffen

Goede kwaliteit stalmatten zijn een belangrijk onderdeel van uw stallen. Biedt uw paard extra comfort en verbeter de hygiëne door gebruik te maken van onze stalmatten!

De stalmatten zijn per stuk te bestellen of in grotere afnames. Bij afnames vanaf 30 platen hanteren wij staffelkortingen!

Formaat en mogelijkheden:

De matten zijn oorspronkelijk 2.23m² per tegel maar kunnen door ons machine park volledig op maat gemaakt worden. Mocht uw voorkeur uitgaan naar een puzzel rand aan de tegel is dit uiteraard mogelijk. Neem voor maatwerk contact met ons op!

Materiaal:
Onze stalmatten zijn gemaakt van EVA rubber met een brandvertragende stof. De EVA mat van 2,5 cm dikte zorgt voor verbeterde grip, extra isolatie in uw stal, vergemakkelijken het schoonmaken, en zijn erg duurzaam.

Noppenprofiel:
Doordat onze stalmatten aan de bovenzijde zijn voorzien van een noppenprofiel, zal uw paard extra grip hebben op deze plaat. Aan de onderzijde van de tegel is een profiel aangebracht met grotere noppen die tevens wijder uit elkaar staan voor een verbeterde afvoer van vloeistoffen.

 

 

 

 

!

Stalmat EVA rubber 122 x 183 x 2.5 cm dik

!

Stalmat EVA rubber 122 x 183 x 2.5 cm dik Staffel!